Szerző: mz

2001. május 21. 09:47

Egyet fizet, kettőt kap akció az Oracle felügyeleti programjaira

[Oracle] Ma már elkerülhető, hogy az e-üzleti infrastruktúrák felügyelete bonyolult, nehéz és költséges feladat legyen. Az Oracle nemrég bejelentette kettőt fizet, hármat kap akcióját az Oracle Enterprise Manager felügyeleti keretrendszer programcsomagjaira, amellyel a világ adatbázis-adminisztrátorainak munkáját kívánja segíteni az e-üzleti infrastruktúrák gazdaságosabb felügyeletében.

[Oracle] Ma már elkerülhető, hogy az e-üzleti infrastruktúrák felügyelete bonyolult, nehéz és költséges feladat legyen. Az Oracle nemrég bejelentette "kettőt fizet, hármat kap" akcióját az Oracle Enterprise Manager felügyeleti keretrendszer programcsomagjaira, amellyel a világ adatbázis-adminisztrátorainak munkáját kívánja segíteni az e-üzleti infrastruktúrák gazdaságosabb felügyeletében.

Az ügyfelek 33% kedvezménnyel vásárolhatják meg az Oracle Enterprise Manager három programcsomagját – a diagnosztikai, az optimalizáló és a változáskezelő eszközcsomagot –, tehát két programcsomag költségén juthatnak hozzá mindhárom licenchez. Az Oracle Enterprise Manager felügyeleti keretrendszerrel az adatbázis-adminisztrátorok észlelhetik a teljesítményeséseket, meghatározhatják azok okait, felmérhetik üzleti kihatásait, és elháríthatják a problémát, még mielőtt a végfelhasználókat is érintő szolgáltatáskiesések lépnének fel. Az Oracle9i adatbázis-kezelőbe, az Oracle9i alkalmazáskiszolgálóba és az E-Business Suite alkalmazásegyüttesbe integrált Oracle Enterprise Manager alacsonyabb költségek mellett segít az adatbázis-adminisztrátoroknak a rendszerek szűk keresztmetszeteinek kiküszöbölésében is.

a címlapról