Szerző: mz

2001. május 15. 21:12

Korszerű telefonközpontokat vásárol az Emitel az Ericssontól

[Noguchi] Az Emitel Rt. és az Ericsson Magyarország Kft. Engine Access Ramp berendezések szállítására és telepítésére vonatkozó szerződést írt alá. A szerződés az Emitel Rt. két primer körzetében megmaradt 11 analóg központ (7000 vonal) kiváltására vonatkozik.

Az Engine Access Ramp az Ericsson új hardver platformjára épül, amely közös hardver-eszközökön keresztül teszi lehetővé a hagyományos keskenysávú (POTS, ISDN) és az új szélessávú (ADSL, SHDSL) szolgáltatások költség-hatékony biztosítását az Emitel Rt. előfizetői számára. Ily módon az Engine Access Ramp rugalmasan változtatható struktúrája megfelel az új évezred dinamikusan növekvő távközlési kihívásainak.

Ez a szerződés az Ericsson Magyarország Kft. első szerződése Engine Access Ramp berendezések szállításáról a magyar piacon.

Az ENGINE Access Ramp a hang- és adatátvitel számára kifejlesztett, következő generációs hozzáférési megoldás. Az ADSL vonal biztosítja az előfizetőknek a nagysebességű Internet-hozzáférést, ezzel lehetővé téve olyan szolgáltatásokat, mint például az elektronikus kereskedelem, zenefájlok letöltése stb. Az ENGINE Access Ramp hang- és adatátvitel számára kifejlesztett olyan következő generációs hozzáférési megoldás, amely egyetlen rendszerbe integrálja a keskeny sávú (PSTN/ISDN) és a széles sávú (DSL) szolgáltatásokat, ezáltal lehetővé téve a hálózatüzemeltetőknek, hogy szabadon kombinálják a PSTN, az ISDN és az xDSL szolgáltatásokat. A rugalmasan bővíthető ENGINE Access Ramp segítségével a hálózatüzemeltetők lépésről lépésre újíthatják fel meglévő hozzáférési hálózatukat, valamint gyorsan reagálhatnak az új és változó piaci feltételekre. Az ENGINE Access Ramp az Ericsson következő generációs megoldások számára kifejlesztett vezetékes termékcsoportjának, az ENGINE termékcsaládnak a legújabb tagja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról