Szerző: sammer

2001. május 10. 04:29

Megjelent a legelső kép és videó a Farscape kalandjátékból

A Simon & Schuster kiadta az első screenshotot a készülő, Magyarországon is vetített népszerű sci-fi televíziós sorozaton, a Farscape-n alapuló azonos nevű játékából, valamint egy tralier videó is megjelent, ami a filmbeli szereplőket és a játékos karaktereket mutatja be. A TV sorozat történetéhez hasonlóan John Crichton amerikai asztronauta kalandjaiban vehetünk részt, aki egy félresikerült űrhajós kísérlet után egy csapat menekült idegen Moya nevű élő űrhajóján találja magát. A játék kezdetén Moya egy kis bolygón tartózkodik az univerzum egyik távoli sarkában. A hajó éppen egy háború közepébe csöppen, ahol a lelkes csapatnak kell felderítenie és megállítania a rejtélyes fenyegetést a galaxis stabilitására nézve, mielőtt még túl késő lenne. A 3D-s külső nézetű játékban nagy szerepet kap a karakterek közötti párbeszéd és a gyors akció. A játékos bármely Farscape karaktert irányíthatja Moya személyzetéből, a sikeres akciókhoz pedig minden karakternek az előnyös képességeit kell felhasználnia. A Farscape a Red Lemon Studios fejlesztésében készül, kiadását 2002 elejére tervezik, de már bemutatják a hamarosan kezdődő E3 Expo kiállításon is.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.