Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 9. 14:57

A Samsung bemutatta új hordozható MP3-lejátszóját

A Samsung bemutatta Mini Yepp névre keresztelt hordozható MP3-lejátszóját, amely 32 MByte memóriával rendelkezik, ami a vásárláskor már számos ismert előadó számaival fel van töltve.

HIRDETÉS

A Samsung bemutatta Mini Yepp névre keresztelt hordozható MP3-lejátszóját, amely 32 MByte memóriával rendelkezik, ami a vásárláskor már számos ismert előadó számaival fel van töltve.

Az USB csatolós Mini Yepp 32 MByte beágyazott memóriával rendelkezik. A készüléket úgy alakították ki, hogy a legkisebb zsebbe is beférjen, de apró mérete ellenére az LCD kijelzőjén még a pontos időt és a dátumot is megjeleníti.

A Mini Yepp a négy előre programozott hangkép kiválasztásán túl még egy basszuskiemelővel is rendelkezik, így mindenki személyes ízléseihez tudja alakítani a hangképet.

A Mini Yepp-hez a Rio-Port szoftvert mellékelik, amely segítségével mindenki könnyedén el tudja készíteni saját mp3 állományait, melyeket az USB porton keresztül a Samsung készülékébe tölthet.

A Samsung Mini Yepp ajánlott fogyasztói ára 99 dollár. A vásárláskor a Mini Yepp memóriájában Samantha Mumba, Monster Magnet, Blues Traveler, Cold, és Black Eyed Peas dalok találhatók.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 17:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.