Szerző: Barna József

2001. május 8. 12:38

Ma nyitotta meg kapuit az INFO 2001 Nemzetközi Informatikai és Kommunikációtechnikai Szakkiállítás

Május 8. és 12. között a Budapesti Vásárközpont ad otthont az Info 2001 Nemzetközi Informatikai és Kommunikációtechnikai Szakkiállításnak. Az immár harmadik alkalommal megrendezendő Info ezúttal a Vásárközpont A pavilonjában tekinthető meg; a látogatók 5256 négyzetméteren 164 cég termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg.

Május 8. és 12. között a Budapesti Vásárközpont ad otthont az Info 2001 Nemzetközi Informatikai és Kommunikációtechnikai Szakkiállításnak. Az immár harmadik alkalommal megrendezendő Info ezúttal a Vásárközpont "A" pavilonjában tekinthető meg; a látogatók 5256 négyzetméteren 164 cég termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg.

Az Info idejére egy kísérő konferenciasorozatot is szervez a kiállítást rendező Hungexpo. Az Információ- és Kommunikációtechnológiai Fórum - röviden ICT Fórum - kifejezetten a szakmának szóló rendezvény, színhelye szintén a Budapesti Vásárközpont lesz, de a szemináriumok az Info helyszínétől eltérően a "B" pavilon Média termében , a Konferencia Központban és a Külkapcsolati és EU Központban zajlanak majd.

A kiállítással kapcsolatos további információk az INFO 2001 hivatalos honlapján érhetőek el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról