Szerző: roberto

2001. május 5. 15:05

A Red Hat újabb RHCE oktatási központokat hoz létre

</h2
Red Hat[Red Hat] A cég bejelentette Red Hat Certified Engineer (RHCE) oktatási programjának további kiterjesztését. A képzéshez eddig az Egyesült Államok 12 városában lehetett hozzájutni, ám most újabb 5 városban lesz elérhető, így összesen 17 amerikai városban lesz RHCE-oktatás. Európában az eddigi képzési központok, Berlin, Essen, Guilford, Hamburg, Milánó, München, Párizs és Stuttgart mellé felsorakozik majd Dublin, Madrid, Manchester és Róma is.

"Örülünk annak, hogy az IT-szakértők és munkáltatóik is felismerik az RHCE program értékeit, és a Red Hat egész világra kiterjedő elkötelezettségét a legmagasabb színvonalú képzés [...] mellett" -- mondta Peter Childers, a Red Hat globális oktatási szolgáltatásokért felelős vezetője.

Az RHCE-programra egyre többen figyelnek fel, hiszen ez a legmegalapozottabb Red Hat Linuxszal foglalkozó képzés, és az egyetlen (minden más cég képzési programjaival szemben), amely a valós teljesítmény alapján ad bizonyítványt. Az 1999 januárjában megindult kurzusok a hallgatók működő hálózaton, Red Hat Linuxon, a hálózati és a rendszeradminisztráció terén nyújtott aktuális képességeit hitelesítik.

Eddig 12500-an vettek részt RHCE képzésen, 5000-en kísérelték meg a vizsgát, és 3000-en kaptak RHCE bizonyítványt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról