Szerző: roberto

2001. május 2. 23:29

Steve Ballmer: a Corel azt csinál, amit csak akar

[ZDNet] A Microsoft elnök-vezérigazgatója, Steve Ballmer kedden úgy

[ZDNet] A Microsoft elnök-vezérigazgatója, Steve Ballmer kedden úgy nyilatkozott, hogy a Microsoft 135 millió dolláros Corel-befektetése, amelynek nyomán szövetségi antitröszt-vizsgálat is indult, nincs hatással a Corel linuxos üzletére. "A Corellel kötött megállapodásnak nincs erre vonatkozó része" -- mondta Ballmer a Torontói Egyetemen elhangzott beszéde után az újságíróknak, "amit csak akar, azt tehet a Corel a Linuxszal".

A Corel -- a Microsoft októberi befektetése után -- úgy tervezte, hogy eladja a linuxos részlegét a Corel Linux desktop rendszerrel együtt, viszont megtartja egyéb programjainak linuxos verzióit.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.