:

Szerző: mz

2001. május 2. 20:18

Már románul is elérhető a WebBusiness

[WB] A WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbank Romániában is megkezdte szolgáltatását. A WebTime Kft. 1998. májusában indította útjára a WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbankot, melynek fő célja a konkrét üzleti ajánlatok közvetítése.

A szolgáltatás a magyar, angol, német és lengyel nyelv után immár románul is elérhető. A magyarországi partnerek az eddigi nyelvek mellé díjmentesen megkapják a romániai adatbázishoz is a hozzáférést, elősegítve a két ország közötti gazdasági kapcsolatok élénkítését. A WebBusiness célja, hogy az elkövetkező hónapokban további Közép-Kelet Európai országokban nyissa meg kapuit.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.