Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 1. 18:14

Három kivételével az összes vádat ejtették a Rambus kontra Infineon perben

[EBN] Robert Payne bíró hétfőn három kivételével az összes szabadalomsértési vádat elejtette a Rambus kontra Infineon perben.

HIRDETÉS

[EBN] Robert Payne bíró hétfőn három kivételével az összes szabadalomsértési vádat elejtette a Rambus kontra Infineon perben.

Payne bíró szerint a Rambus nem volt képes bebizonyítani, hogy az Infineon "több tucat" SDRAM-mal és DDR SDRAM-mal kapcsolatos Rambus szabadalmat sértett volna.

A bíró csütörtökön jelenti be, hogy a maradék három szabadalom alapján folytatódhat-e a per, amelyben a Rambus szabadalomsértéssel vádolja az Infineont. Payne továbbá azt is elmondta, hogy még ha bizonyosságot is nyer, hogy az Infineon megsértette ezt a három Rambus szabadalmat, akkor sem szándékosan és rosszhiszeműen tette ezt.

A Rambus és az Infineon képviselői egyelőre nem kommentálták a bíró döntését.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 17:15

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.