Szerző: bzd

2001. április 30. 22:54

Tervezőasztalon a REV 8.1

Csaknem egy egész esztendős kihagyás után új taggal bővült a "Cool-it hivatalos" vízhűtőcsaládja. Ez a nyolcadik generációs blokk a REV 7 'Lite' nyomdokain jár, tehát inkább az egyszerűség volt tervezésénél a fő szempont, nem pedig a brutális hűtőteljesítmény, mint az elátkozottnak nyugodtan nevezhető REV 7-nél, aminek végül kipróbálására sem kerülhetett már sor. A REV 8.1 egy fúrt alumínium hűtőblokk, a 12mm átmérőjű furat U-alakban helyezkedik el 60*50*20mm-es testében. A hűtő egyébként még tervezés alatt áll, de XTR jóvoltából már rendelkezésre áll róla pár kép.

Alumíniumról lévén szó, a blokk alkotórészei feltehetően egy speciális elektromos ívhegesztéssel lesznek összeillesztve, valamint a furatokba végig menet lesz hajtva, ezzel ugyanis megkétszerezhető azok hűtőfolyadékkal érintkező felülete.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról