Szerző: Ady Krisztián

2001. április 27. 21:42

A Cirrus Logic felvásárolta a Peak Audiót

[Yahoo] A Cirrus Logic Inc. - nyilvánosságra nem hozott pénzügyi tranzakció keretein belül - bekebelezte a coloradói székhelyű Peak Audiót.

[Yahoo] A Cirrus Logic Inc. - nyilvánosságra nem hozott pénzügyi tranzakció keretein belül - bekebelezte a coloradói székhelyű Peak Audiót.

A Peak Audio Inc. több, mint 80%-os részesedéssel rendelkezik a kereskedelmi audio-hálózatok piacán a legfőbb beszállítókkal kötött együttműködési szerződések segítségével.

A Peak Audio termékei biztosítják a kimagasló minőségű hangzást többek között az USA szenátusi üléstermében, a Sydney Operaházban, a Stadium Australiában, a Wembley Stadionban, a Skywalker Ranchon és a világ legnagyobb vidámparkjaiban.

A Cirrus Logic reményei szerint a Peak Audio kiváló tapasztalataira és technológiáira alapozva átfogó megoldásokat nyújthat mind a kereskedelmi, mind a fogyasztói audio-hálózatokkal kapcsolatos piacok számára.

A fentiek értelmében a Peak Audio mind a 18 technológusa és szakértője a Cirrus Logicnak fog dolgozni, többek között Charles Anderson a tervezési részleg valamint Rich Zwiebel a kereskedelmi részleg alelnöke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról