:

Szerző: mz

2001. április 27. 19:02

50000 aktív felhasználó használja a MailBox rendszerét

[Mail Hungary] A mailbox.hu aktív felhasználóinak száma csak az utóbbi két hónapban 25%-os növekedést ért el, s ezzel a szolgáltatást mostantól nemcsak a webmail minősége, hanem a kiszolgált felhasználók nagyságrendje is figyelemreméltóvá teszi.

A számos megoldásában piacvezető MailBox egyik nagy vonzereje a nagy tárterület - 10 MB-, amely fizetős megoldással tovább is növelhető. Ez utóbbi a magyar Internetes piacon egyedülálló ajánlata a Mail Hungary Kft-nek.

Fodor Géza, a cég ügyvezetője elmondta: "A fejlesztési irányaink kijelölésében továbbra is az internetes kommunikáció még jobb kiszolgálására törekszünk. Számos olyan újdonság van még a tarsolyunkban, ami ha lehet, még a meglévőnél is hasznosabbá és szerethetőbbé teszi a MailBox levelezőrendszert."

Az ingyenes e-mail szolgáltatás mellett tovább erősödtek a cég email outsourcing pozíciói is. Ezzel a szolgáltatással vállalatok levelezőrendszereit váltják ki, amely lehetővé teszi, hogy a meglévő email szerverek fizikailag is felszabaduljanak, s a Mailbox funkcionalitásával megegyező webmail rendszert kapcsoljanak be a cég regisztrált domain nevéhez igazítva, illetve a meglévő vállalati arculathoz testreszabva.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.