:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 25. 17:50

A Traxdata bemutatta mStation Pocket MP3-lejátszóját, amelyben a 10 GByte-os merevlemez akár 3.000 szám tárolására is képes

A Traxdata bemutatta mStation Pocket névre keresztelt MP3 lejátszóját, amelyben egy 2,5 méretű, 10 GByte kapacitású merevlemez szolgál az audioállományok tárolására.

A Traxdata bemutatta mStation Pocket névre keresztelt MP3 lejátszóját, amelyben egy 2,5" méretű, 10 GByte kapacitású merevlemez szolgál az audioállományok tárolására.

Az mStation Pocket USB csatlakozón keresztül kommunikál a PC-vel, amelyről a mellékelt programok segítségével pillanatok alatt áttölthetjük kedvenc számainkat. Természetesen ha egyszerre szeretnénk megtölteni a 10 GByte kapacitású merevlemezt, akkor elég sok időre lesz szükségünk, ugyanis a gyártó Traxdata állítása szerint akár 3.000 zeneszám is elfér az mStation Pocket lemezén.

A készüléket egy beépített lítium-ion akkumulátor működteti, amely egy feltöltéssel akár négy óra folyamatos zenehallgatásra is elegendő energiát képes tárolni. Az mStation Pocket nagyméretű (56x32 mm) LCD kijelzőt kapott, amelyen 20x4 karakter jeleníthető meg. Az LCD-n a lejátszott szám ID3 tagján kívül a lejátszásból eltelt és hátralevő idő, a hangerő és az ekvalizer beállításai is leolvashatók.

Az mStation Pockethez a szoftvereken, USB kábelen, hálózati adapteren és sztereó fülhallgatón kívül mellékelnek egy infravörös távirányítót is. A készülék természetesen rendelkezik rázkódásvédelmi megoldással, így akár sportolás közben is használható. A Traxdata mStation Pocket készletért 165.000 forintnak megfelelő külföldi fizetőeszközt kérnek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.