:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 25. 17:16

A Targus USB kábele egyszerre kínál adat- és adaptercsatakozást a Palm V gépekhez

A Targus bemutatta a Palm V kéziszámítógéppel használható USB adat/adapter kábelét.

A Targus bemutatta a Palm V kéziszámítógéppel használható USB adat/adapter kábelét.

Az apró méretű és könnyű kábel egyszerre használható adatküldésre és -fogadásra valamint a kéziszámítógép akkumulátorát is képes feltölteni. Így nincs szükség adapterre és bölcsőre, a kábel mindkét funkciót képes ellátni. Ennek valószínűleg a sokat utazó és helyszűkében levő Palm V-tulajdonosok fognak örülni.

A Targus USB kábele a notebook vagy asztali PC USB csatlakozóját köti össze a Palm V soros portjával. Az adatátvitel sebessége legfeljebb 12 MBps lehet. A kébelen helyet kapott az adatszinkronizálást elindító gombon kívül három, a töltést és az adatáramlást indikáló LED is. A kábel segítségével a Palm V a notebook akkumulátoráról is feltölthető.

A Targus USB kábele Windows 9x/Me és Windows 2000 valamint Palm OS 3.1 vagy újabb operációs rendszerekkel használható. A kábel 49.99 dollárért rendelhető meg a gyártó honalpján.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.