Szerző: tm

2001. április 13. 00:08

A Cisco hat havi fizetést és járulékot ajánlott fel elbocsátandó munkásainak

[Reuters] A hálózati és telekommunikációs eszközöket gyártó Cisco Systems Inc. hat havi keresetük és juttatásaik kifizetését ajánlotta fel az amerikai gazdaság lassulása miatt szükségessé vált létszámcsökkentés alanyainak.

cisco[Reuters] A hálózati és telekommunikációs eszközöket gyártó Cisco Systems Inc. hat havi keresetük és juttatásaik kifizetését ajánlotta fel az amerikai gazdaság lassulása miatt szükségessé vált létszámcsökkentés alanyainak.

A Cisco várhatóan a következő két hét során határoz arról, hogy mely projektek kerülnek felfüggesztésre, milyen termékeket törölnek a palettáról, és ezzel összefüggésben mely alkalmazottak kerülnek a létszámleépítési listára.

Larry Carter, a Cisco gazdasági vezetője elismerte, hogy bár a következő pár hét nehéz lesz mindenki számára, de a cég hosszútávi üzleti sikerességét figyelembe véve nem volt más lehetőségük.

A Cisco nem az egyetlen high-tech gyártó, amely a humán erőforrás leépítésében látja a gazdasági túlélés lehetőségét.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról