Szerző: sammer

2001. április 12. 12:41

Goliat keresőt az Internet Explorerbe!

Számtalan keresési lehetőséggel találkozhattunk már többé-kevésbé az adott

Számtalan keresési lehetőséggel találkozhattunk már többé-kevésbé az adott böngészőbe integrálva, de ezeket legtöbbször csak idegen nyelvű weboldalak keresésére lehetett hatékonyan felhasználni, a magyar oldalaknak egyszerűbb volt 'személyesen' utána nézni valamelyik hazai kereső segítségével. Ezen a problémán próbál most segíteni a goliat.hu egy apró programmal, ami egy új 'toolbar'-ral egészíti ki az Internet Explorer böngészőt.

A testre szabható, és mozgatható GoliatBar használatával bármikor, a keresett kulcsszavak beírásával használhatjuk a goliat.hu kereső szolgáltatását, vagy a legördülő listán válogathatunk Magyarország oldalainak egyik legnagyobb csoportosított adatbázisában. További extra, hogy a sáv címére, azaz a 'goliat.hu'-ra kattintva beállíthatjuk leggyakrabban felkeresett kedvenceinket a GoliatBar sáv végére, hogy mindig egér alatt legyenek a rájuk mutató gombok. További részleteket a GoliatBar oldalán találsz. A program telepítése rendkívül egyszerű: egyszeri alkalommal le kell futtatni, majd akár le is törölhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról