Szerző: mz

2001. április 11. 23:08

USB és Firewire csatlakozóval egyaránt ellátott CD-újraírót jelentett be a LaCie

Hazánkban nem egy ismert név a LaCie , de a tengeren túl állítólag közel áll a vásárlók szívéhez a LaCie 10 -30 GB kapacitású mobil merevlemeze, mely PocketDrives néven fut. Méltó párja a cég új CD-újraírója, mely mindössze tenyérnyi méretű, mégis 8-szoros írásra, 4-szeres újraírásra és 32-szeres olvasásra képes. A LaCie már rendelkezett hasonló ajánlatta, de az új modell az eredeti PocketDrive CD-RW-vel ellentétben már mind USB, mind Firewire csatlakozóval rendelkezik.

Hazánkban nem egy ismert név a LaCie, de a tengeren túl állítólag közel áll a vásárlók szívéhez a LaCie 10 -30 GB kapacitású mobil merevlemeze, mely PocketDrives néven fut. Méltó párja a cég új CD-újraírója, mely mindössze tenyérnyi méretű, mégis 8-szoros írásra, 4-szeres újraírásra és 32-szeres olvasásra képes. A LaCie már rendelkezett hasonló ajánlatta, de az új modell az eredeti PocketDrive CD-RW-vel ellentétben már mind USB, mind Firewire csatlakozóval rendelkezik.

A készülék használata rendkívül egyszerű, mivel mindkét busztípus lehetővé teszi a menet közben történő csatlakoztatást és leválasztást. A meghajtó képes a megfelelő felület felismerésére, és önműködően beállítja a kapcsolatot, aminek eredményeképpen hamarosan megjelenik a rendszerben az elérhető meghajtók között.

A LaCie új meghajtóját nem kevesebb, mint 400 dolláros áron fogják árusítani. A 120 ezer forintos ár mellett soványka vigasz, hogy a készülék mellett három darab 80 perces CD-lemezt, egy univerzális tápegységet, illetve mind PC, mind Macintosh környezetben elegendőnek mondható szoftvercsomagot találunk: a terítékre Adaptec Toast 4.1.2 és Adaptec Easy CD Creator kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.