Szerző: Barna József

2001. április 2. 21:23

NVClock: linuxos tuningalkalmazás NVIDIA chipes videokártyákhoz

[NVNews] Az Evil3D oldalán megjelent egy hasznos kis segédprogram, mely az NVIDIA chipes videokártyák túlhajtását immár Linux platformon is lehetővé teszi. Roderick Colenbrander és Christian Phoenix Zander apró programja jelenleg még béta állapotú (ver. 0.2), s ezért feltehetően nem teljesen bugmentes. A fejlesztők arra kérnek minden segítőkész felhasználót, hogy a programmal kapcsolatos észrevételeiket juttassák el hozzájuk .

[NVNews] Az Evil3D oldalán megjelent egy hasznos kis segédprogram, mely az NVIDIA chipes videokártyák túlhajtását immár Linux platformon is lehetővé teszi. Roderick Colenbrander és Christian 'Phoenix' Zander apró programja jelenleg még béta állapotú (ver. 0.2), s ezért feltehetően nem teljesen bugmentes. A fejlesztők arra kérnek minden segítőkész felhasználót, hogy a programmal kapcsolatos észrevételeiket juttassák el hozzájuk.

A jelenlegi javítás a következő újdonságokat tartalmazza:

  • egyszerűbb parancssori kezelhetőség a getopt_long használatával
  • GeForce DDR, GeForce2 GTS/Pro/Ultra videokártyákkal is használható
A kód letölthető innen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról