Szerző: Kovács Attila

2000. március 30. 10:39

Megjelent az ATV újabb beta verziója

Sokan kérdeztétek már tőlem, hogy miért van az, hogy a Matrox Marveleken nem tudjátok tökéletesen behangolni a magyar TV-csatornákat. Sajnos erre én még mindig nem tudok válaszolni (mivel még nem volt kezemben Marvel), de most mejelent egy TV-tuner programnak az ATV -nek egy újabb verziója, ami támogatja a Marvel G200-TV a Marvel G400-TV és a Matrox Rainbow Runner-G kártyákat. Ezzel a programmal lehet manuálisan is hangolni a csatornákat, tehát valószínű, hogy be lehet vele állítani a magyar TV-adókat is. Mint már mondtam ezt nem tudom kipróbálni, viszont amennyiben van olyan kedves olvasóm, aki rendelkezik Marvellel és a ki tudja próáblni ezt a programot, akkor szépen kérem, hogy dobjon meg egy levéllel a tapasztalataival kacsolatban. Ja még mielőtt elfelejtem ez a progi támogatja a TV-capture-t is, azaz rögzíteni lehet vele a TV-adásokat.

Sokan kérdeztétek már tőlem, hogy miért van az, hogy a Matrox Marveleken nem tudjátok tökéletesen behangolni a magyar TV-csatornákat. Sajnos erre én még mindig nem tudok válaszolni (mivel még nem volt kezemben Marvel), de most mejelent egy TV-tuner programnak az ATV-nek egy újabb verziója, ami támogatja a Marvel G200-TV a Marvel G400-TV és a Matrox Rainbow Runner-G kártyákat. Ezzel a programmal lehet manuálisan is hangolni a csatornákat, tehát valószínű, hogy be lehet vele állítani a magyar TV-adókat is. Mint már mondtam ezt nem tudom kipróbálni, viszont amennyiben van olyan kedves olvasóm, aki rendelkezik Marvellel és a ki tudja próáblni ezt a programot, akkor szépen kérem, hogy dobjon meg egy levéllel a tapasztalataival kacsolatban. Ja még mielőtt elfelejtem ez a progi támogatja a TV-capture-t is, azaz rögzíteni lehet vele a TV-adásokat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról