Szerző: sammer

2001. március 6. 20:11

Az Electronic Arts bemutatta Earth and Beyond játékát, és kiadta az első screenshotokat

Az Electronic Arts bemutatta a Westwood Studios fejlesztésében készülő Earth and Beyond nevű hálózatra fejlesztett multiplayer játéká, és kiadta róla az első screenshotokat is.

Az Earth and Beyond egy állandó online galaxisban játszódik, ahol a játékosok felfedezhetik az egész galaxist, harcolhatnak, kereskedhetnek, de ha életben akarnak maradni, mindhárom lehetőséget ki kell majd használniuk. Nem csak a világűr titkait tárhatjuk fel, de leszállhatunk a bolygókra és felderíthetjük azokat, kilövő állásokat, csillagkapukat, hatalmas romboló hajókat építhetünk, és összefuthatunk néhány fekete lyukkal is. A küldetések hossza a rövid, 30 perces feladatoktól egészen a több hétig tartó hadjáratokig is tarthat. A játék a tervek szerint nyár végén fog megjelenni az USA-ban, az európai megjelenés időpontja egyenlőre még nem meghatározott. További információkért keresd fel a fejlesztő weboldalát a www.westwood.ea.com címen.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról