Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 28. 12:21

Már mobil és üzleti számítógépek is kaphatnak Intel Innovatív PC díjat

[Mmd] Az Intel

[Mmd] Az Intel Corporation ma bejelentette, hogy ezentúl azok a mobil és üzleti asztali PC-k is megkaphatják az Intel Innovatív PC díjat, amelyek teljesítményükkel, egyediségükkel és egyszerűségükkel kiemelkedően magas színvonalat képviselnek.

A tavaszi Intel Fejlesztői Fórumon (IDF) tartott ünnepségen Louis Burns, az Intel desktopplatformokkal foglalkozó csoportjának vezetője osztotta ki az Innovatív PC díjakat a Compaq iPAQ, a Compaq Presario 800, a Dell Latitude C800, a Fujitsu-Siemens Jetson, a Samsung SENS 760, a Sony Digital Studio PCV-RX380DS és a SOTEC Affina AV számára.

"A mai napon elismerésben részesített mobil, üzleti és kereskedelmi asztali PC-k tulajdonságai az Intel 'kibővített' PC-ről alkotott jövőképét testesítik meg" - mondta Burns. "Az Intel azokra a nagy teljesítményű mobil, üzleti és kereskedelmi asztali gépekre is szeretné ráirányítani a figyelmet, amelyeknél a teljesítménynövekedés nem megy az egyszerűség rovására."

Az Intel egyszerűen használható PC-kkel kapcsolatos kezdeményezése keretében az 1999 őszén megrendezett IDF-en jutalmazták először innovatív díjjal a jelentősen jobb telepítési, használati, bővíthetőségi és karbantartási jellemzőkkel rendelkező PC-ket. A mindenkori legkorszerűbb számítástechnikai újítások és tulajdonságok elismeréseként adott díjban ezentúl mobil és üzleti modellek is részesülhetnek.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról