:

Szerző: sammer

2001. február 26. 13:00

Újabb információk a Westwood készülo C&C: Renegade játékáról

A Westwood új infókat adott ki készülő Command & Conquer: Renegade stratégiai és akciójátékával kapcsolatban:

A jó öreg Command & Conquer világában találod magad, ahol a bevált RTS tudományodat hasznosíthatod a stratégiai döntésekben. A C&C-ből ismert járművek ezúttal teljes 3D-ben kelnek életre, hogy felhasználhasd őket. Irányíts egy GDI tankot teljes szabadsággal, célozz, majd saját kezűleg intézd el a NOD erőket, vagy ha ez neked nem jön be, akkor próbálkozz gyalog a gépfegyvereddel, illetve ha arra van szükség, használd a lángszóródat. Gyalogosok ellen természetesen még mindig hatásos a régi, jól bevált módszer: a lánctalp. A választás a tiéd. Lerohanhatod a NOD bázist bízva saját erődben és embereid hatékonyságában, vagy választhatsz egy egészen más utat is: rejtőzködve belopakodhatsz az ellenséges kommunikációs központba, ahonnan egyszerűen leállíthatod gonosz ellenfeled ténykedéseit.

További friss információkért keresd fel a Westwood hivatalos Renegade weboldalát ezen a címen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.