Szerző: Vörös Péter

2001. február 23. 08:58

Az Avaya bejelentette, hogy 30 millió $-ért megveszi a szoftvergyártó Quintus-t

A Lucent Technologies-től önállósodott Avaya tegnap jelentette be azt, hogy megveszi a Quintus-t, amely éppen tegnap kezdeményezett csődeljárást maga ellen. A Quintus CRM (customer-relationship management / ügyfélkapcsolat menedzsment) szoftvereket készít, amelyekkel a front office-t, az értékesítést, a marketinget és az ügyfélszolgálatot lehet automatizálni. A felvásárlás részeként az Avaya átveszi a Quintus 30 millió $-s kötelezettségeit is.

A Quintus megvétele az Avaya második akvizíciója azóta, hogy a cég levált a Lucent-től. Januárban az Avaya 120 millió $-ért megvette a VPNet-et, amely virtuális magánhálózatokhoz készít berendezéseket, ezek azt teszik lehetővé, hogy a vállalatok biztonságosan használhassák a nyilvános hálózatokat, így az Internetet is, fiókirodáik és távoli alkalmazottak összekötésére.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról