Szerző: Vörös Péter

2001. február 23. 08:58

Az Avaya bejelentette, hogy 30 millió $-ért megveszi a szoftvergyártó Quintus-t

HIRDETÉS

A Lucent Technologies-től önállósodott Avaya tegnap jelentette be azt, hogy megveszi a Quintus-t, amely éppen tegnap kezdeményezett csődeljárást maga ellen. A Quintus CRM (customer-relationship management / ügyfélkapcsolat menedzsment) szoftvereket készít, amelyekkel a front office-t, az értékesítést, a marketinget és az ügyfélszolgálatot lehet automatizálni. A felvásárlás részeként az Avaya átveszi a Quintus 30 millió $-s kötelezettségeit is.

A Quintus megvétele az Avaya második akvizíciója azóta, hogy a cég levált a Lucent-től. Januárban az Avaya 120 millió $-ért megvette a VPNet-et, amely virtuális magánhálózatokhoz készít berendezéseket, ezek azt teszik lehetővé, hogy a vállalatok biztonságosan használhassák a nyilvános hálózatokat, így az Internetet is, fiókirodáik és távoli alkalmazottak összekötésére.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.