:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 22. 08:52

Microsoft Mobile Explorer 3.0 - A jövő technológiája a mai fogyasztó szolgálatában

[Sajtóközlemény] A Samsung Electronics, a Benefon, valamint a Sony-Digital Telecommunication Europe megkezdte a Microsoft Mobile Explorer 3.0 technológia kiértékelését és bevezetését - jelentette be a Microsoft Corporation a 3GSM világkongresszus alkalmával. A Mobile Explorer 3.0 olyan mobilplatform, amely gyakorlatilag bármilyen mobil operációs rendszeren vagy vezetéknélküli hálózaton működik, s biztosítja, hogy a felhasználók biztonságos körülmények között érhessék el személyes vagy munkahelyi e-mail üzeneteiket, személyes információikat, valamint az Internetet, valahányszor csak vezetéknélküli hálózathoz csatlakoznak.

A Mobile Explorer 3.0 lehetővé teszi, hogy a felhasználó vezeték nélkül böngésszen az Interneten, könnyebb felhasználás mellett nagyobb biztonságot nyújt, s különleges lehetőségeket a tartalom személyre szabásának terén. A Samsung az első mobiltelefon gyártó, amely a héten bemutathatja új, Mobile Explorer 3.0-át futtató mobilkészülékét.

A Microsoft célja, hogy a felhasználók bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhessék személyes információikat, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszerrel működik a mobiltelefon és az információ milyen programozási nyelven (HTML, cHTML, WAP) íródott. A Samsung SGH-N350-es készülékét, melyen Mobile Explorer 3.0-át fut, ezen a héten mutatják be Cannes-ban, a kész termék bejentésére 2001 első félévének végén lehet számítani.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.