:

Szerző: roberto

2001. február 20. 20:14

A MandrakeSoft támogatni fogja a remek portálszoftvert, a PHP Nuke-ot

PHP Nuke[Mandrake News] A MandrakeSoft ma bejelentette, hogy támogatni fogja a PHP Nuke-ot. A program kiváló internetes alkalmazás, amelyet internetes közösségek létrehozására tervezett szerzője, a venezuelai Francisco Burzi. A rendszer rugalmas eszközöket biztosít hírek közzétételéhez, megjegyzések beküldéséhez, webes vitafórumokhoz, emellett webes adminisztrációs felületet, statisztikai eszközöket is tartalmaz és beépített moderációs mechanizmusokkal rendelkezik.

A PHP Nuke fejlesztése 2000 nyarán indult, a legfrissebb verzió a 4.4-es. Csupán hat hónap alatt 140 000 felhasználó és több száz website választotta ezt a programot. A MandrakeSoft Team-be való bekerülésével a PHP Nuke nemcsak pénzügyi támogatást kap a további fejlesztésekhez, hanem technikai támogatást is, mirror lehetőséget és a fejlesztők kihasználhatják a Mandrake kommunikációs hálózatának előnyeit.

A PHP Nuke projekt indítója, a szabad szoftverek elkötelezett híve, Francisco Burzi nagyon örül, hogy bekerülhet a MandrakeSoft Team-be és reméli, hogy a Nuke világszerte sok szabad szoftvert fejlesztő projekt munkáját fogja megkönnyíteni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.