Szerző: sammer

2001. február 20. 18:25

Hamarosan megjelenik az első Point Relase javítás a MechWarrior 4: Vengeance játékhoz

TJ Wagner, a MechWarrior 4 producere bejelentette, hogy dolgoznak egy "Point Relase" javításon, ami az eddig felfedezett hibákat hivatott kijavítani, illetve a játékmenetben is tartalmaz változtatásokat.

"Már folyik a tesztelés a "Point Relase" javítással, és most válogatjuk ki azokat az elemeket amik véglegesen bele fognak kerülni a patch-be. Sőt, már elkezdtük a második "Point Relase" fejlesztését is, ami számos frissítést fog tartalmazni, és egészen új lehetőségeket is ad majd a játéknak. 100%-osan biztosak vagyunk benne, hogy a MechWarrior 4 előnyére fognak válni ezek a változtatások, mivel mindent alaposan megvitattunk számos MechWarrior fanatikus fórumon, ahol a legilletékesebb személyek, a játékosok mondhatták el véleményeiket. Ezek mellett folyamatosan készül a pálya és küldetés editor program, és a kiegészítő csomag is."


MechWarrior weboldal

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról