Szerző: roberto

2001. február 12. 22:12

Photoshop Elements: az Adobe új terméke

[ Adobe Press Room ] Az Adobe bejelentette új termékét, az Adobe Photoshop Elements csomagot. A szoftverrel az amatőr fotósokat és az üzleti felhasználókat célozzák meg. A Photoshopra épülő termék remek megoldás azon fotósok számára, akik a professzionális képszerkesztő megoldások minőségét és erejét keresik elfogadható áron, könnyű használat mellett. A digitális fényképezőgépek, szkennerek terjedésével e felhasználói kör egyre bővül.

[Adobe Press Room] Az Adobe bejelentette új termékét, az Adobe Photoshop Elements csomagot. A szoftverrel az amatőr fotósokat és az üzleti felhasználókat célozzák meg. A Photoshopra épülő termék remek megoldás azon fotósok számára, akik a professzionális képszerkesztő megoldások minőségét és erejét keresik elfogadható áron, könnyű használat mellett. A digitális fényképezőgépek, szkennerek terjedésével e felhasználói kör egyre bővül.

Az újdonságok közül a sajtóközleményben ki is emelnek néhányat, ilyen például a Tipp-paletta, amely jelentősen könnyíti a bonyolultabb Photoshop eszközök használatának megismerését. A Recept-paletta interaktív segítséget nyújt a komplex képszerkesztési funkciók elsajátításához. A Photomerge technológiával pillanatok alatt készíthető --akár különböző méretű képekből is-- panorámakép. A Filter-böngészővel megvizsgálható, hogyan is módosítaná a kilencvenöt új effekt-filter valamelyike a képet, az előnézeti képeknek hála, azonnal látható mit is tenne az adott filter egy-egy képpel, így rengeteg idő megspórolható.

A Photoshop Elements rugalmas képbeviteli és kimeneti lehetőségeket tartalmaz, támogatja a digitális fényképezőgépeket, szkennereket és a webre való mentést. A várható viszonteladói ár 99 dollár körül fog alakulni, a szoftver a második negyedévben kerül majd piacra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról