Szerző: mz

2001. február 5. 20:50

15 milliárd forintos szerződés a Westel és az Ericsson között

[Noguchi] A Westel Mobil Rt. és az Ericsson Magyarország stratégiai partnerségük jegyében közel 15 milliárd forintos keretszerződést írt alá, ezzel tovább folytatódik a két fél közötti, 1993. óta tartó stratégiai kapcsolat. Az Ericsson rendszereszközeivel sor kerül a Westel hálózat további bővülésére és új szolgáltatások bevezetésére, ezáltal a jelenlegi és a jövőbeni mobil előfizetők még igényesebb és professzionálisabb kiszolgálására.

Az informális keretek között lezajlott eseményen Sugár András, a Westel Mobil Távközlési Rt. vezérigazgatója elmondta, hogy a Westel, amely mindig élenjárt a GPRS szolgáltatás fejlesztésében, 2001. február 14-én Budapest teljes területén, legkésőbb a hónap végéig pedig az ország területének 70 százalékán bekapcsolja a GPRS szolgáltatást.

Sugár András hozzátette, hogy a piacvezető Westel mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a legmodernebb technológiák a világpremierekkel egyidőben Magyarországon is megjelenjenek. Az Ericsson által biztosított korszerű technikai eszközök és a Westel szakembereinek magas fokú felkészültsége új típusú tudásalapú együttműködést jelent a jelenlegi és a jövőbeni előfizetők még igényesebb és professzionálisabb kiszolgálására.

Fodor István, az Ericsson Magyarország Kft. vezérigazgatója elmondta, hogy az Ericsson számára megtiszteltetés, hogy immár hét éve a Westel Mobil Rt. meghatározó szállítója. Az Ericsson büszke arra, hogy a Westellel együtt részese lehet Magyarország nemzetközi szinten is kimagasló mértékű távközléstechnológiai fejlődésének.

A GSM hálózat fejlesztése erős bázist teremtett arra, hogy annak újabb állomásaként a Westel bevezethesse a GPRS, vagyis csomagkapcsolt "always on" mobilkommunikációs technológiát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról