:

Szerző: mz

2001. február 1. 23:30

Budapesten két új kerületben érhető el a chello

[UPC] A UPC Magyarország Kft. február 1-jén Budapest IV. és XIV. kerületében is elindította szélessávú Internet szolgáltatását, a chello-t, mely 2000. november 6. óta van jelen Magyarországon; Budapest négy kerületében (I., II., XI., XIII.) 55 ezer, Miskolcon 40 ezer háztartásban hozzáférhető. A két új kerületben több, mint 20 ezer háztartásban lesz kezdetben elérhető a szolgáltatás, de ez a szám a UPC hálózatának korszerűsítésével folyamatosan növekszik.

A chello broadband 24 órás, nagysebességű Internet szolgáltatást kínál 10900 forintos fix havi díjért. Mivel a világhálóhoz való hozzáférés a kábelhálózaton történik, a telefonhasználatért nem kell fizetni, és az előfizetők sem kényszerülnek éjszakai életmódra. A chello előfizetői egy e-mail címet és öt aliast, valamint 10 MB webtárhelyet kapnak saját honlapjuk elhelyezésére. A szélessávú kapcsolat a hagyományos modemes elérésnél sokkal gyorsabb adatátvitelt biztosít, az állandó kapcsolat és a fix havi díj pedig lehetővé teszik, hogy az előfizetők hosszab ideig szörfözzenek és gyakrabban kapcsolódjanak az Internetre.

A chello a UPC korszerű kábelhálózatán keresztül lesz elérhető, de az Internet előfizetésnek nem előfeltétele a UPC kábeltelevíziós kínálatának igénybevétele. Az állandó on-line kapcsolatot biztosító internet-szolgáltatást legegyszerűbben a www.chello.hu weblapon, a 06-40-333-872-es kék számon, illetve a UPC ügyfélszolgálati irodáiban lehet megrendelni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.