Szerző: mz

2001. február 1. 23:14

Matti Virtanen lett a Compaq új EMEA BDG vezetője

[Mmd] A mai naptól Matti Virtanen lett a Compaq EMEA (európai, közel-keleti és afrikai) térség BDG régió alelnöke és igazgatója.

Matti Virtanen közvetlenül Rob Walkernek tartozik beszámolási kötelezettséggel, székhelye Münchenben lesz. Az új vezető azt a Walid Moneimne-t váltja fel, aki az elmúlt években oly sokat tett a régió elmúlt 18 hónapban történt jelentős fejlődéséért.

"Örülök, hogy Matti elvállalta az EMEA egyik leggyorsabban növekvő szervezetének irányítását. Matti széles körű országos és vállalati szintű vezetői tapasztalata, valamint az üzletfejlesztési csoport és a hozzá tartozó piacok jó ismerete garantálja az üzletfejlesztési csoport további sikereit." - nyilatkozta Rob Walker, EMEA alelnöke és Operations igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.