:

Szerző: mz

2001. január 26. 22:18

Oracle AppsWorld 2001 konferencia: téma az e-business

[Oracle] Az e-business sikeres jövőjének kérdéseire fog választ adni a február 11–14. között Párizsban és február 19–23. között New Orleansban megrendezésre kerülő Oracle AppsWorld 2001.

Az AppsWorld e-business stratégák, technológiai szakértők és iparvezető vállalatok számára megtartott első éves konferenciáján a résztvevők megismerhetik az e-business legkiválóbbjainak nyerő stratégiáit. Több száz előadás fogja tárgyalni az ipari trendeket és az álmatlan éjszakákat okozó szakmai témákat. Az Oracle AppsWorld hat fő témakörének egyike az "Inside Your Business", amely az e-business legkülönbözőbb területeinek optima-lizálásáról szól, a pénzügytől az emberi erőforrásokon át a stratégiai vállalatvezetésig. Az előadók elmondják, milyen tapasztalatokat szereztek munkájuk során az Oracle E-Business Suite moduljainak vállalati alkalmazása és hatékonysága terén.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.