Szerző: mz

2001. január 24. 21:03

Az Ericsson új részleget hoz létre mobil internetes alkalmazások fejlesztésére

[Noguchi] Az Ericsson, mint a mobil Internet vezető vállalata az eddigieknél is jobban a mobil koncentrál az internetes alkalmazásokra. Szervezete hatékonyabbá tételére új leányvállalatot hoz létre Ericsson Internet Applications and Solutions AB (EIP) néven.

Lars Boman vezetésével a cég szolgáltató hálózatokat (Service Networks) és alkalmazási megoldásokat fejleszt. Az Internet megoldások egység Division Global Serviceshez való áthelyezésével az összes szolgáltatási tevékenység egyetlen szervezetben koncentrálódik.

Lars Boman nyilatkozata szerint az alkalmazások a mobil Internet növekedésének kulcstényezői. Az új szervezet létrehozásával az Ericsson még közelebb kerül az ügyfelekhez és elősegíti az olyan komplex mobil Internet rendszerek építését, mint a GPRS, 3G, vagy a Multi-Service Networks. A szervezeti átalakítás is a folyamatos fejlesztések bizonyítéka.

A Division Internet Applications a fentiek következtében megszűnik, s Haijo Pietersma, az egység jelenlegi elnöke pedig megválik az Ericssontól.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról