:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 24. 11:27

A Broadcom negyedéves eredményei magasabbak voltak az elemzők által várt szintnél

A kommunikációtechnológiai félvezetőket gyártó Broadcom kedden hozta nylvánosságra legutóbbi pénzügyi negyedévének nyereségadatait.

A kommunikációtechnológiai félvezetőket gyártó Broadcom kedden hozta nylvánosságra legutóbbi pénzügyi negyedévének nyereségadatait.

A vállalat bevétele az 1999 utolsó három hónapjában elért 162 millió dollárról 132 százalékot növekedve 376,1 millió dollárt ért el.

A Broadcom ebben az időszakban 86,7 millió dolláros (részvényenként 32 cent) profitot ért el, szemben az előző év azonos időszakában realizált 32 millió dollárral (részvényenként 13 cent).

A First Call/Thomson Financial elemzői részvényenkénti 31 centes profitra számítottak, amit a Broadcom 1 centtel múlt felül.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.