Szerző: mz

2001. január 23. 19:14

Jelentős fejlődés az Ericsson magyarországi kutatórészlegénél

[Noguchi] Jelentősen fejlődik az Ericsson Magyarország Kft. Kutatás-fejlesztési Igazgatóságán belül működő Mobilrendszereket Fejlesztő Egység. A világcégen belül megszerzett felelőssége tovább bővül azt követően, hogy 2001-ben egészében átveszi a mobil központok fejlesztésének azt a részét, amely a telefonkészülékek helyzetváltoztatásának nyomon követésével és az ebből származó regisztrációs és vezérlési feladatokkal függ össze (Mobility Management Rendszer).

A mobilhálózatok kapcsolóközpontjaiban működő rendszer a felhasználó számára észrevétlenül kezeli mindazokat a műszaki problémákat, amelyek a folyamatos és akár nagysebességű helyváltoztatásból származnak.

A fejlesztések eredményeképpen harmadik generációs mobilhálózatok már nemcsak a hagyományos GSM technológiát foglalják magukba, hanem ezzel egy időben képesek lesznek a vezeték nélküli hang-, videó-, és adatátviteli igényeket is magas szinten kielégíteni. Ily módon olyan információs rendszer kialakítására nyílik lehetőség, amely alapjaiban változtatja, illetve könnyíti meg hétköznapjainkat.

A felelősséggel arányosan az egység létszáma egy éven belül a duplájára nő, s ez jól mutatja azt a gyors fejlődést, amely a magyarországi Ericsson Kutatás-fejlesztési Igazgatóságának egyre hangsúlyosabb szerepet biztosít az Ericsson világán belül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról