Szerző: roberto

2001. január 23. 13:50

The GIMP 1.2.1

Tegnaptól letölthető az új 1.2-es Gimp, az 1.2.1. Valószínűleg sokan várják a javításokat, mert itt-ott még bizony van mit csiszolni az egyébként egészen jól használható 1.2.0-n. A most kiadott verzió nem tartalmaz új funkciókat, csak bugfixeket. Leszedhető a teljes forrás vagy csupán a patch az 1.2.0-hoz. Az előre fordított binárisokat még nem frissítették. Lehet, hogy estefelé a fél ország GIMP-et fog fordítani? Részletek a

Tegnaptól letölthető az új 1.2-es Gimp, az 1.2.1. Valószínűleg sokan várják a javításokat, mert itt-ott még bizony van mit csiszolni az egyébként egészen jól használható 1.2.0-n. A most kiadott verzió nem tartalmaz új funkciókat, csak bugfixeket. Leszedhető a teljes forrás vagy csupán a patch az 1.2.0-hoz. Az előre fordított binárisokat még nem frissítették. Lehet, hogy estefelé a fél ország GIMP-et fog fordítani? Részletek a www.gimp.org-on.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról