Szerző: Vörös Péter

2001. január 22. 00:16

EMC: hírek röviden

[TechWeb]
- Változások a cég legfelső vezetésében: Joseph M. Tucci, a cég eddigi elnöke előlépett elnök-vezérigazgatóvá, míg Michael C. Ruettgers, az eddigi elnök-vezérigazgató a cég igazgatótanács elnöki posztját kapja meg. Richard J. Egan, az eddigi igazgatótanácsi elnök továbbra is az igazgatótanács tagja marad és megtartja az alapító ill. tiszteletbeli elnök címet. Maureen Egan távozott az igazgatótanácsból, helyét Tucci foglalja el.

- Az Emulex Dragonfly chip-eket szállít az EMC-nek: a Fibre Channel host adapterekkel, hub-okkal, ASIC-ekkel és szoftver termékekkel foglalkozó Emulex bejelentette, hogy megállapodott az EMC-vel a Dragonfly chip-ek (channel host bus adapter) szállításával kapcsolatban. A chip Fibre Channel-es tárolási rendszereken nyújt összekötést és Windows NT/2000, Solaris valamint NetWare operációs rendszerek alatt működik. Az EMC a chip-eket a Symmetrix Enterprise tárolási rendszereiben fogja használni.

- Az EMC szolgáltatókon keresztül igyekszik növelni forgalmát: az EMC bejelentette, hogy új végfelhasználókat fog elérni az Intel Online Services-zel (e cég az Intel egyik leányvállalata) együttműködve. Az együttműködés része az EMC xSPerience Provider Programjának, amelynek révén a szolgáltatók akár már 100 GB-tól több TB-ig terjedően nyújthatnak tárolási kapacitást ügyfeleiknek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról