:

Szerző: mz

2001. január 18. 23:52

Újfajta hp nyomtatópapírok

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company új, nagyméretű nyomtatási anyagokkal lép piacra. Az ötféle új nyomtatópapír a vállalat nagyméretű dokumentumok előállítására alkalmas nyomtatókhoz készült, univerzális nyomtatási anyagainak kínálatát bővíti tovább. A Universal Printing Materials márkanevet viselő termékcsalád gazdaságos, rugalmas és behatóan tesztelt tagjai elsősorban a grafikusok és a műszaki szakemberek mindennapi igényeit hivatottak kielégíteni.

Az hp hivatalos értékesítési partnereinél beszerezhető új, univerzális nyomtatópapírok:

  • hp Inkjet Bond Paper:
    Fényes felületű, fehér, mindennapi használatra alkalmas, kedvező árú bankpostapapír. Vonalas rajzok, beltéri jelek és prezentációk nyomtatásához ideális.
  • hp Coated Paper:
    Gyakran változtatott illetve cserélt jelek és poszterek többszínű grafikáinak nyomtatására és műszaki alkalmazásokkal készített rajzok megjelenítésére alkalmas nyomtatópapír. Kiváló minőségű képet biztosít kedvező áron, vakító hatás nélkül és gyors száradási idő mellett.
  • hp Heavyweight Coated Paper:
    Különféle alkalmazások többszínű grafikáinak nyomtatásához készült. A laminálásra vagy felkasírozásra szánt grafikák megjelenítéséhez is optimális. A kedvező árú és gyors száradási időt kínáló, erős, matt felületű papír jól viseli a nagy sűrűségű tintaborítást és kiváló nyomtatási minőséget garantál.
  • hp High-Gloss Photo Paper:
    A sima, fényes felületű fotópapír kiváló nyomtatási minőséget biztosít a fényképszerű megjelenést és fényes felületi hatást igénylő, telített színképpel rendelkező beltéri jelek és poszterek számára.
  • hp Semi-Gloss Photo Paper:
    A matt felületű, enyhén fényes fotópapír vakító hatástól mentes, meleg tónus kölcsönöz a fényképszerű megjelenést igénylő beltéri jeleknek és posztereknek.

Az univerzális nyomtatópapírok szélessége 610 mm és 1524 mm között változik. Az Inkjet Bond Paper és a Coated Paper 45,7 méteres, míg a Heavyweight Coated Paper, a High-Gloss Photo Paper és a Semi-Gloss Photo 30 méteres tekercsekben kapható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.