Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 16. 18:49

Új vezetőségi tag a Pantel Rt.-nél

[Mmd] A PanTel Rt. Törő Csabát (34), az Euroweb elnök-vezérigazgatóját nevezte ki

[Mmd] A PanTel Rt. Törő Csabát (34), az Euroweb elnök-vezérigazgatóját nevezte ki a vállalat új vezetőségi tagjának (Chief Operation Officer) vezérigazgató-helyettesi beosztásban a távozó Lakatos András helyett 2001. február 9-től.

Törő Csaba a PanTel Rt.-nél már januárban megkezdi munkáját a terület átadás-átvételi időszakára való tekintettel. A távközlési cég vezetőségének új tagja a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett okleveles közlekedésmérnökként, majd MBA fokozatot szerzett a New York University-n.

1995-ben Törő Csaba az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. jogelődjének, az E-Net Kft-nek az alapítója és ügyvezetője, majd az Euroweb Rt. alapítója és elnök-vezérigazgatója. 1998 óta alelnöke és ügyvezető igazgatója az EuroWeb International vállalatnak, Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb internetszolgáltatójának, mely Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában és Romániában is jelentős piaci részesedéssel rendelkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról