Szerző: mz

2001. január 15. 22:17

Az Ericsson szállítja a Telia IP hálózatát

[Ericsson] Az IP Backbone piacon áttörést jelent az Ericsson mai bejelentése, mely szerint két szerződést írt alá egy átfogó Packet Backbone Network (csomagkapcsolt gerinchálózati) megoldás szállításáról a Telia International Carrier számára. A Telia IC így még nagyobb sávszélességű és még jobb minőségű gerinchálózati adatátviteli szolgáltatásokat ajánlhat ügyfeleinek.

A szerződés értelmében az Ericsson tovább szélesíti a Telia International Carrier nemzetközi IP gerinchálózatát. Az Ericsson leszállít és üzembe helyez több mint 25 darab AXI 580 IP Backbone Routerert az USA-ban és Európában. A szerződés emellett rendszertámogatásról és további közös IP szolgáltatásfejlesztésről is szól. Az első routerek 2001. márciusától működnek New Yorkban és Koppenhágában.

Ezzel egy időben az Ericsson és a Telia Internet Inc., a Telia International Carrier amerikai leányvállalata bejelentette, hogy ez utóbbi amerikai gerinchálózatát több mint 20 darab Ericsson AXI 520-4 IP Backbone Routerrel egészíti ki. A Telia Internet emellett az Ericsson Multiservice Management Suite alkalmazását, a Network Resource Managerét és Service Level Managerét is alkalmazza, melyek a gerinchálózat működését segítik. Ezek az Ericsson eszközök (AXI 580 és AXI 520-4 IP Backbone router, Multiservice Mangement Suite) a Telia számára gerinchálózata sávszélességének látványos megnövelést teszik lehetővé (elérve a 10 Gbit/s-ot). Az Ericsson Packet Backbone Networkjével a Telia felkészül a növekvő internetes forgalomra és minőségi követelményekre.

A Telia, az Ericsson és a Juniper Networks együttműködési megállapodást írt alá innovatív, következő generációs IP-szolgáltatások fejlesztésére. Az Ericsson AXI IP Backbone router családja a Juniper Networks optikai technológiáján alapul. Az Ericsson Multiservice Management Suite további szolgáltatásokat biztosít, melyek segítségével a Telia új, országos gerinchálózatán még jobb szolgáltatást nyújthat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról