:

Szerző: Bőle György

2001. január 13. 19:48

Örömhír a SoundBlaster Live! tulajdonosoknak: bővítették az EAX hangszabvány támogatását az Unreal Tournament-ben

A mai naptól a Creative Sound Blaster Live!, illetve az EAX kompatibilis kártyák tulajdonosai kiemelt EAX hangszabvány támogatást élvezhetnek az Unreal Tournament játék alatt.

A mai naptól a Creative Sound Blaster Live!, illetve az EAX kompatibilis kártyák tulajdonosai kiemelt EAX hangszabvány támogatást élvezhetnek az Unreal Tournament játék alatt.

Az új EAX bővítmények segítségével olyan hangeffektek kerültek a játékba, mint a természetes visszhang (environmental reverberations), vagy a geometria-alapú hangelnyelés (occlusion, obstruction effects). A most kiadott bővítő-patch a 24 eredeti deathmatch pályán valósítja meg a fent említett effekteket, a további játékmódok pályáihoz pedig, tehát a CTF-hez, az Assault-hoz és a Domination-höz az elkövetkezendő hetekben jön ki a bővített EAX támogatás.

Az EAX bővítmények installálásánál a következőképpen kell eljárni:

  • Első lépésben az EAX könyvtár patch-et kell feltelepíteni (2MB), amely az Unreal Tournament-et alkalmassá teszi az egyes játékmódok EAX támogatását megvalósító patch-ek fogadására.
  • Második lépésben telepíthetjük az egyes játékmódok EAX támogatását. Jelen pillanatban csak a deathmatch pályákhoz van támogatás (1.4MB).
  • [Unreal Tournament EAX oldal]

    Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 24. 16:07

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.