:

Szerző: mz

2001. január 12. 21:03

Hazánkban is kapható a Powerware 9340

[East Side] Magyarországra is eljutott az Invensys Power Systems – Secure Power új generációs UPS csúcsmodellje, a Powerware 9340. Az új, a legmodernebb szolgáltatásokat tartalmazó, 9-es sorozatú szünetmentes tápegység 80, 100 és 130 kVA kiépítésben rendkívül versenyképes áron vásárolható meg. A Powerware 9340 megszakítás nélküli tápfeszültségvédelmet kínál információtechnológiai és egyéb vállalati célokra ipari, és mostohább környezetben egyaránt.

A Powerware 9340 egyedüliként kínál háromfázisú, kettős átalakítású áramköri elrendezést IGBT egyenirányítóval, színuszos bemeneti árammal és Hot Sync párhuzamos redundáns kiegészítési lehetőséggel. A költséghatékony telepítési folyamat, a nagyobb terhelhetőség, az alacsonyabb harmonikus torzítás és a megszakítás nélküli üzem megváltoztatja majd az IT-menedzserek biztonsági megoldásokról alkotott képét.

Az IGBT-technológiát használó aktív, színuszhullámú egyenirányító kis bemeneti harmonikus tartalmat biztosít, és ez szükségtelenné teszi a külön szűrést. Egységnyi teljesítmény tényezője csökkenti a generátor tekercseiben fellépő veszteségeket, a hőmérsékleti kompenzációval kiegészített, továbbfejlesztett akkumulátorkezelési lehetőségei pedig átlagosan 50%-kal növelik az akkumulátorok élettartamát, és azt is biztosítják, hogy az akkumulátor esetleges meghibásodása ne okozhasson szünetet a tápellátásban. A négy kommunikációs kártyahelyen túl a készülékhez az Invensys Power Systems szoftvercsomagját is szállítja CD-ROM-on, amellyel a kiszolgálandó rendszerhez illeszkedő UPS-komponenseket lehet kiválasztani.

A szolgáltatásokat egyszerűen kezelhető, grafikus LCD kijelzővel felszerelt készülékként, egyetlen billentyű lenyomásával történő bekapcsolással, felülről és alulról egyaránt lehetséges kábelezéssel kínálják. Ergonomikus tervezése folytán elülső oldaláról cserélhetőek részegységei, a házat tehát teljesen a falig lehet hátratolni, miáltal jelentős értékes területet takaríthatunk meg. A rögzítésre a ház minden sarkán megfelelő kialakítások szolgálnak.

A Powerware stratégiai partnere és hivatalos disztribútora Magyarországon a BPS Kft.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.