:

Szerző: mz

2001. január 11. 23:44

A Siemens az amerikai piacra tör telefonjaival


[Siemens] A Siemens Mobiltelefonok és az amerikai Cingular Wireless mobiltelefon-szolgáltató megegyeztek, hogy együttműködnekaz S40-es mobiltelefonok értékesítésében és szolgáltatásában. A Cingular Wireless több, mint 19 millió előfizetővel rendelkezik, és 2001. márciusában fogja bevezetni a Siemens S40-et az amerikai piacra.

A készülék piaci bevezetése az első lépés a Siemens USA-beli mobiltelefon-stratégiájában. Az S40-es a Siemens első háromsávos mobiltelefonja: nemcsak az Európában és Ázsiában használatos 900 MHz-es és 1800 MHz-es frekvenciákon, hanem az Egyesült Államokban elterjedt 1900 MHz-en is működik. Az S40-es lehetővé teszi használóinak a neten való böngészést és � HSCSD (High Speed Circuit Switched Data) technológiának köszönhetően � a nagy sebességű adatátvitelt.

Magyarországon is egyre nagyobb teret hódítanak a Siemens mobiltelefonok, melyek piaci részesedése tavaly 10% körül alakult, míg 2001-ben a Siemens Rt. Mobil Kommunikációs üzletága már 20%-os piaci részesedéssel számol.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.