Szerző: mz

2001. január 10. 20:10

Biztonságosabb infrastuktúra építhető a hp új elképzeléseivel

[Noguchi] A folyamatosan rendelkezésre álló, biztonságos infrastruktúra kialakítását célzó hp-filozófiával összhangban, a Hewlett-Packard Company bemutatott új megoldás-portfoliói hatékony és integrált nyomtatási környezet kialakításához nyújtanak segítséget üzleti felhasználók részére.

A Secure Print, Distributed Print, Print Management és Delivery elnevezésű portfoliók megrendelői nyomtatási feladataik optimalizálása és nyomtatási környezetük továbbfejlesztése érdekében egyszerűen integrálhatják a különféle központi, illetve támogató jellegű vállalati folyamatokat – pl. a vállalati erőforrás-tervezést (ERP), az emberi erőforrás gazdálkodást (HRM) és az ügyfélkapcsolatok kezelését (CRM) – és ezzel javíthatják a tágabb értelemben vett vállalati környezetben zajló információáramlás hatékonyságát.

A nyomtatási megoldások segítségével kialakítható integrált infrastrukturális háttér révén a vállalatok üzleti célkitűzéseik megvalósítására összpontosíthatnak, ahelyett, hogy a dokumentumok szétosztásának vagy a nyomtatás biztonságának kérdéseivel, illetve a fénymásolási és nyomtatási tevékenység, valamint a kapcsolódó költségek figyelésével kellene bajlódniuk. A HP és partnerei által összeállított és rendelkezésre bocsátott termék-, szolgáltatás- és támogatás-csomagok az alábbiakat tartalmazzák:

  • Secure Print – E portfolió termékei megakadályozzák a kiemelt vállalati adatok, értéket megtestesítő dokumentumok és nyomtatási erőforrások illetéktelen megszerzését, ezzel is mérsékelve a titkos dolgozói és vállalati információk nem rendeltetésszerű használatából adódó kockázatokat.

  • Distributed Print – A hp nemrég bemutatott Intelligent Document Formatting technológiája olyan, az üzleti dokumentumok egyszerű létrehozását és kezelését támogató, intelligens nyomtatási erőforrásokhoz juttatja a vállalatokat, amelyek segítségével formázatlan adattömegeiket rövid idő alatt és költséghatékony módon formázott anyagokká alakíthatják át. Ez a portfolió a hp Distributed Host Printing megoldását is tartalmazza, amely révén a nagyvállalatok korábban beszerzett mainframe gépeik és középkategóriás rendszereik üzleti információit helyi hálózati nyomtatókra továbbíthatják.

  • Print Management – Ez a portfolió két újonnan kifejlesztett hp-megoldást tartalmaz (Job Accounting és High Performance Printing System /HPPS/). A nyomtatási feladatok elszámolását megkönnyítő Job Accounting integrált költségkövető és megtérülési rendszer segítségével a szervezetek folyamatosan nyomon követhetik és elemezhetik a nyomtatási és fénymásolási költségek alakulását, illetve különféle kimutatásokat is készíthetnek róluk. A HPPS szerver-alapú szoftverrendszer a többfunkciós környezetek nagy volumenű batch tranzakciós és részlegszintű nyomtatási feladatait clusteres elrendezésű, dedikált hp LaserJet nyomtatókra irányítja. A Print Management csomagot a hp WebJet Admin és a JetDirect 4000 Print Appliance teszi teljessé.

  • Delivery – A hp Dazel nevet viselő leányvállalata által kifejlesztett Document Router és Output Server megoldásokat tartalmazó portfolió az osztott kommunikáció és nyomtatáskezelés problémáira kínál megoldást. Az új technológiák lerövidítik az információk eléréséhez szükséges időt és lehetővé teszik a vállalati felhasználók számára, hogy a világháló segítségével racionalizálhassák üzleti folyamataikat.

A fenti megoldások már ma is megvásárolhatók közvetlenül a hp-től illetve a vállalat bizonyos viszonteladóitól. Az osztott nyomtatási megoldásokról a hp Global Solutions Catalog (GSC) nyújt bővebb tájékoztatást a www.hp.com/go/gsc címen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról