:

Szerző: Vörös Péter

2001. január 4. 14:26

Az Inktomi profit-figyelmeztetést tett közzé

[CNET] A cég azt közölte tegnap, hogy negyedik negyedéves profitja és forgalma a vártnál alacsonyabb lesz. Az elemzők előzetes véleménye az volt, hogy az Inktomi nyeresége részvényenként 3 cent lesz - most a cég azt közölte, hogy a várható nyereség részvényenként 1 cent lesz, míg a várható forgalom 80-81 millió $ lesz.

David Peterschmidt, az Inktomi elnök-vezérigazgatója szerint az USA tőzsdepiacainak valamint a szélesebb gazdaság jelenlegi körülményei azt okozták, hogy csökkennek az infrastruktúrára kiadott összegek, ez okozza a cég profit-figyelmeztetését.

Az Inktomi Net infrastruktúra termékek széles körét gyártja, cache-elő szoftverektől kezdve kereső engine technológiákig.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.