:

Szerző: mz

2001. január 3. 19:40

Quantum digitális videofelvevő set-top-boxokhoz

A Quantum Corporation fogyasztói elektronikai termékekért felelős üzletága bejelentette első Quantum QuickView IEEE 1394 digitális videofelvevő készülékének elérhetőségét fogyasztói elektronikai eszközökhöz.

Az önálló egységként használható, egyidejű DVR alrendszer elsősorban olyan set-top-box gyártók számára lehet fontos, akik gyorsan integrálható, IEEE 1394-es buszon keresztül csatlakozó, plug and play eszközt szeretnének használni saját készülékeikben.

A Quantum QuickView alrendszer teljesen önállóan képes videoanyagok felvételére, tárolására és természetesen visszajátszására. Bemutatása először a január 6-9-ig megrendezett Consumer Electronics Shown várható, Las Vegasban.

A Quantum QuickView meghajtó a világ első egyidejű felvevőrendszere, hang és kép rögzítésére egyaránt képes. Saját, beágyazott fájlrendszert használ, saját vezérlésének köszönhetően képes egyidejű felvételre és lejátszásra, trükkök alkalmazására, élő adások szünteltetésére és azonnali visszajátszására. A készülék mind a normál felbontású TV-ket, mind a HDTV-ket támogatja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.