Szerző: mz

2001. január 3. 19:01

Olcsóbbak lesznek egyes hp papírok

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company bejelentette, hogy 2001. január 1-jétől csökkenti a nagyalakú nyomtatásra szolgáló egyes papírfajták árát. A maximum 20%-os árcsökkenés egyes normál papírokra, műszaki papírokra és filmekre, bevonatos papírokra és nyomtatóanyagokra vonatkozik. Valamennyi termék kapható a hp forgalmazási csatornáján keresztül Európában.

A Hewlett-Packard vezeti az európai piacot a nagyalakú nyomtatási megoldások terén. A cég testre szabott megoldásokat kínál úgy a műszaki, mint a grafikai szakemberek, illetve az egyre bővülő nyomtatási szolgáltatási piac számára. A HP által kínált festékpatronok, nyomtatási anyagok és hp DesignJet nyomtatók kiváló nyomtatási teljesítményt biztosítanak és garantálják a fényképek és vonalas rajzok csúcsminőségét, a gyorsaságot és időállóságot.

A hp által kínált nagyalakú nyomtatási megoldások között találhatók a nemrég bemutatott hp DesignJet 5000 sorozatú nyomtató rendszerek, amelyek az ágazatban egyedülálló nyomtatási sebesség és képminőség kombinációt nyújtanak. A hp DesignJet 500/800 nyomtatók kimondottan építészek, mérnökök és műszaki tervezők színes vonalas rajz és tervrajz nyomtatási igényeinek kielégítésére szolgálnak. A hp DesignJet 500PS/800PS modellek csúcs fotóminőséget produkálnak a tervezők és egyéb grafikai szakemberek számára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról