Szerző: Bodnár Ádám

2000. március 24. 00:59

Abit KA7 Soft Menu III-mal

HIRDETÉS

A Hot Hardware írása szerint az Abit KA7 alaplapja Soft Menu III -mal kiterjesztett BIOS-t tartalmaz majd, aminek segítségével a front side bus 1 MHz-es lépésekben egészen 183 (266 DDR) MHz-ig növelhető, valamint a processzor core-feszültsége is változtatható. Nyilvánvaló, hogy ilyen nagy sebességnél jelentősége lesz a memóriabuffereknek. Az Abit mérnökei tudják, mi kell a népnek, ezért a "teljesen felesleges" AMR-slot helyett 6 PCI foglalatba helyezhetik el bővítőkártyáikat az alaplap tulajdonosai.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 17:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.