Szerző: sammer

2000. december 29. 05:43

Sea Dogs 2 infók

Alig, hogy megjelent a Sea Dogs, ami kétségtelenül az utóbbi

Alig, hogy megjelent a Sea Dogs, ami kétségtelenül az utóbbi idők legrészletesebben kidolgozott kalóz szerepjátéka, az orosz Akella Games bejelentette, hogy már készítik a játék második részét, a Sea Dogs 2-t.

A Sea Dogs 2 története 30 évvel az első rész után játszódik, amikor Nicholas Sharp egyik leszármazottjának szerepében vághatsz neki a kalandoknak, méghozzá te magad választhatod ki, hogy a különböző jellemű karakterek közül melyik szerepében szeretnéd ezt megtenni. Az egyik karaktert már le is leplezték, amint láthatod is a vörös hajú szépséget karddal és pisztollyal a kezében a fenti képen. A Sea Dogs 2 ugyanabban a szigetvilágban játszódik mint az elődje, persze új szigetek is feltűnnek a láthatáron, és az eddig lakatlan szigetek közül is benépesítettek már néhányat. A játék realitását növelik a véletlenszerű küldetések, és az új stratégiai elemek. Úgy is befejezhetjük majd a játékot, hogy a küldetések teljesítése helyett elfoglaljuk a szigetvilág összes szigetét.

A Sea Dogs 2 másik kiemelkedő tulajdonsága a játék grafikája lesz. Bár már a Sea Dogs is kiemelkedett a grafikájával, az Akella fejlesztői mindent megtesznek, hogy felülmúlják önmagukat. Elsőnek a karakterek animációit próbálják tökéletesíteni, és a víz megjelenítését. A víz felszín ezúttal tökéletesen élethűen fog tükrözni mindent, az eget, felhőket, a hajókat és a partot is. Ez a víz szinte igazi lesz, tejesen kihasználva a bump mapping technológia lehetőségeit igazi hullámokat kelthet a tengeri szél vagy a hajók teste. Az Akella terve szerint a Sea Dogs 2 játékot 2001 karácsonyára kaphatjuk a kezünkbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról