Szerző: Barna József

2000. december 28. 21:54

Európában is kapható az AOpen AK73-Pro

[Email] Az AOpen hollandiai székhelyű európai képviselete sajtóközleményben tudatta, hogy a cég igen kelendő AK73-Pro típusjelű alaplapja immár hozzáférhető kontinensünkön is. A Socket A board, mely egyelőre max. 1,1 GHz-es Duron/Thunderbird processzorok fogadására képes, a VIA KT133 chipkészletre épül. A VIA 686B south bridge-nek köszönhetően UATA/100-as meghajtókat is kezel, valamint rendelkezik olyan extrákkal is, mint emberi hangon megszólaló hibaüzenetek, Dual BIOS és Dr. LED diagnosztikai rendszer (mely egy 5,25 colos üres meghajtó helyére illeszthető panelen jelzi az esetlegesen felmerülő hibákat).

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.