Szerző: Kovács Attila

2000. december 17. 22:31

A Corel eladja a Linuxos részlegét?!?

[LINUXTODAY] A szoftvergyártó Corel Corporation beleegyezetett abba, hogy eladja Linuxos termékvonalát egy New York-i központú cégnek. A tranzakció januárra fog lezajlani. nyilatkozta egy, a Corelhez közeli forrás.

[LINUXTODAY] "A szoftvergyártó Corel Corporation beleegyezetett abba, hogy eladja Linuxos termékvonalát egy New York-i központú cégnek. A tranzakció januárra fog lezajlani." nyilatkozta egy, a Corelhez közeli forrás.

"A Global Linux Partners, egy olyan cég, mely támogajta a Linuxra épülő kezdeményezéseket, egy levélben jelezte, hogy 5 millió dollárt fizetne a Corel Linuxos termékvonaláért. A létrejövő új vállalatban a Corel valószínűleg 20%-os részesedéssel venne részt."

Mióta a pletyka napvilágot látott, hogy a Corel megválik Linuxos termékeitől, a nagy Linuxos termékekkel foglalkozó cégek részvényeinek az árfolyama esni kezdett. Az olyan cégek, mint a RedHat vagy a Caldera részvényindexe is esett a tőzsdén.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.